Συνάντηση του Θ. Αμπατζόγλου με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συνάντηση του Θ. Αμπατζόγλου με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου

Συνάντηση με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Νέου Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

  • Την ανάπλαση του Κεντρικού Άξονα – Κυπρίων Αγωνιστών για την οποία η δημοτική αρχή Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από σχετικό πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  • Γενικότερες αναπλάσεις της περιοχής.
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
  • Ασφαλτοστρώσεις.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι ο πρόεδρος Δημήτρης Σταμέλος, ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Μακαρονίδης, και ο γραμματέας Βασίλης Λαδονικόλας εκ μέρους του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για τις προσπάθειες και ενέργειές του, προκειμένου η περιοχή τους να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει σύγχρονες υποδομές.

Ακόμη, ο κ. Αμπατζόγλου ανέλυσε «την οικονομική κατάσταση, τις δυνατότητες αλλά και τη βούληση της διοίκησης του Δήμου να υλοποιεί έργα, ισότιμα σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες του Αμαρουσίου με σκοπό – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – να μην υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων». Τέλος, ο δήμαρχος επισήμανε «την αξία της διαρκούς διαβούλευσης με τους συλλόγους και τους δημότες, που αποδεδειγμένα παράγει επωφελή αποτελέσματα για την τοπική κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet