Συνάντηση του Θ. Αμπατζόγλου με τους Συλλόγους Αναγέννηση και Αμαρυσία Εστία
Κοινωνία

Συνάντηση του Θ. Αμπατζόγλου με τους Συλλόγους Αναγέννηση και Αμαρυσία Εστία

Με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Αναγέννηση και Αμαρυσία Εστία και τους προέδρους αυτών, Γιώργο Τσιράκη, και, Παναγιώτα Ντάντα, αντίστοιχα, συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Με τους δύο Συλλόγους συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, εστιάζοντας σε θέματα προσβασιμότητας και σε μία αναβάθμιση ποιότητας και λειτουργικότητας των υπηρεσιών που παρέχουν στους ωφελουμένους τους που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τους Συλλόγους για το έργο που προσφέρουν σε ΑμεΑ, ανθρώπους με αυτισμό ή και με νοητική υστέρηση και σημείωσε την πρόθεση της δημοτικής αρχής να παρέμβει σε σειρά θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου. Επιπλέον, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της «Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης» και στις δυνατότητες του Δήμου να εξυπηρετήσει μία τέτοια ανάγκη σε μελλοντικό χρόνο.

Η συνάντηση του δημάρχου με τον Σύλλογο Αναγέννηση έγινε παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Στέφανου Τσιπουράκη, ενώ παρών και στις δύο συναντήσεις ήταν ο πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης.

Από την πλευρά του Συλλόγου Αμαρυσία Εστία παραβρέθηκαν, ακόμη, η γ.γ. Σοφία Σιγάλα και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Νικόλαος Σταφυλοπάτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet