Συνέντευξη Τύπου για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης
Κοινωνία

Συνέντευξη Τύπου για τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος ΚΕΔΕ & ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, ο προπονητής του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, Γιάννης Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος των παικτών Άγγελος Κορωνιός, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Κωνσταντίνος Τσουμάνης, και οι εκπρόσωποι των μεγάλων  χορηγών,  την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), ενόψει της διεξαγωγής φιλικού Φιλανθρωπικού Αγώνα Καλαθοσφαίρισης.

Την συνέντευξη Τύπου θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Ο  Φιλανθρωπικός Αγώνας Καλαθοσφαίρισης μεταξύ της ομάδας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής και της ομάδας του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά Αμαρουσίου (Νιόβης και Διονύσου).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και μέσω του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η ενίσχυση των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών της χώρας, οι οποίες τελούν πύλες εισόδου προσφύγων και το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα.

Οι φίλαθλοι προσερχόμενοι καλούνται να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, τρόφιμα και είδη υγιεινής για βρέφη, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής.

Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος αποτελείται από 134 πολύ γνωστούς καλαθοσφαιριστές, εκ των οποίων αρκετοί θα λάβουν μέρος ή θα παραστούν στον αγώνα  (Ρετζιάς, ΝτικούδηςΤσαρτσαρής, Κορωνιός, Μπουντούρης κ.ά.).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet