Συναυλία για το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συναυλία για το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Ένα όμορφο ανοιξιάτικο μουσικό πρωινό χάρηκαν τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» στη φιλανθρωπική εκδήλωση που έδωσε η μικρή Αθηναϊκή Ορχήστρα Νέων (ΑΣΟΝ), με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο δημαρχείο της πόλης.

Η μουσική εκδήλωση της «ΑΣΟΝ», μετά από πρόταση του κ. Ηλία Γυφτονικολού, καθηγητή βιολιού του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό και νοητική υστέρηση του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία», και τα εσοδά της θα διατεθούν στο Σωματείο για την υλοποίηση προγράμματος που αφορά στα παιδιά.

Το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε προς τους παρευρισκόμενους η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, υπογραμμίζοντας ότι «η δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα κοντά και υποστηρίζει το θεάρεστο έργο του Σωματείου “Αμαρυσία Εστία”, καταρχήν, με την παραχώρηση αίθουσας από το 2007 που λειτουργεί ως έδρα του Σωματείου και στη συνέχεια με στήριξη κάθε εκδήλωσης που αφορά στα παιδιά». «Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί μια αγκαλιά να στηρίζουμε τα παιδιά αυτά που μας χρειάζονται δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους» συμπλήρωσε η κ. Χαλιώτη.

Η πρόεδρος της «Αμαρυσίας Εστίας», Σοφία Κοντοπούλου, αφού καλωσόρισε το κοινό και παρουσίασε την ορχήστρα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την πολύτιμη βοήθεια του κάθε φορά που τη χρειάζονται και την κ. Ρένα Χαλιώτη για τομ συντονισμό και τη φροντίδα για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η ορχήστρα αποτελούμενη από 20 νέους μουσικούς ερμήνευσε κλασικά έργα του Βιβάλντι, του Μότσαρτ, του Χάυντ, κ.ά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας, καθώς και πρόεδροι και μέλη συλλόγων και σωματείων της πόλης του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet