Συνελήφθη 33χρονος για ληστείες σε φαρμακεία σε Μαρούσι και Γλυφάδα
Κοινωνία

Συνελήφθη 33χρονος για ληστείες σε φαρμακεία σε Μαρούσι και Γλυφάδα

Συνελήφθη, τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2015 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 33χρονος ημεδαπός, για ληστείες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή μαχαιριού, σε φαρμακεία του Αμαρουσίου και της Γλυφάδας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ΄ εξακολούθηση, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς και παραβίαση περιοριστικών όρων.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, μετά από πολυήμερη, μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα για υποθέσεις ληστειών σε φαρμακεία της Γλυφάδας, ταυτοποίησε τον δράστη των ληστειών και εξακρίβωσε τον τρόπο δράσης του.

Κατόπιν των ανωτέρω συγκροτήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του και τελικά επετεύχθη η σύλληψή του, στις 12 Οκτωβρίου 2015, στο Μαρούσι.

Όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς από τον μήνα Σεπτέμβριο, ενεργώντας πάντα μόνος του, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή μαχαιριού, αποσπούσε από τους ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους των φαρμακείων χρηματικά ποσά και στη συνεχεία διέφευγε με ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα ηρωίνης βάρους 2,2 γραμμαρίων.
  • Ένα μαχαίρι.
  • Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα φούτερ και μία κουκούλα τύπου full-face που φορούσε κατά την τέλεση των ληστειών.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις ληστειών (τρεις στη Γλυφάδα και μία στο Μαρούσι) ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet