Συνεργασία με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου ζήτησε ο Π. Βραχνός
Κοινωνία

Συνεργασία με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου ζήτησε ο Π. Βραχνός

Συνεργασία  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών στο  Μαρούσι ζήτησε από  το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός.

Στο περιθώριο της ετήσιας  χοροεσπερίδας που οργάνωσε ο Σύλλογος και πραγματοποιήθηκε πριν λίγες  μέρες στο κέντρο διασκέδασης «Ψαρονέφρι», ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε στα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καλή επιτυχία στο έργο τους και επεσήμανε ότι προσβλέπει στην άμεση και εποικοδομητική συνεργασία για τη διευθέτηση βασικών προβλημάτων της περιοχής  που έχουν να κάνουν κυρίως με τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υποσχέθηκε ότι και από τη θέση του περιφερειάρχη θα βοηθήσει την περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δημιουργηθεί στην περιοχή ένα Κέντρο ΕΚΑΒ με τρία ασθενοφόρα. Παράλληλα, υποσχέθηκε, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα με τα ασανσέρ που δεν υπάρχουν σε αρκετές πολυκατοικίες.

Η νέα πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνα Κοσμίδου, επισήμανε ότι «το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου θα διεκδικήσει λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας και στα προβλήματα της γειτονιάς, τα οποία είναι πολλά, ενώ θα αναπτύξει δράσεις για την ενεργοποίηση της περιοχής». Πιο συγκεκριμένα η κ. Κοσμίδου συνόψισε τα βασικά προβλήματα της περιοχής στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού και στην οργάνωση της στάθμευσης, στην αναβάθμιση και πιστοποίηση της  παιδικής χαράς, στην ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού, στην ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και στην ενίσχυση της ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet