Συνεργασία Σικιαρίδειου με Δήμο
Κοινωνία

Συνεργασία Σικιαρίδειου με Δήμο

Συνάντηση με εκπροσώπους του Σικιαρίδεου ιδρύματος είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αντικείμενο της οποίας ήταν η άμεση προώθηση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Σικιαρίδειου για την αξιοποίηση προς όφελος των κατοίκων του Αμαρουσίου των αθλητικών χώρων του ιδρύματος.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους, ο κ. Γ. Πατούλης ζήτησε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να ενημερωθεί εάν όλα βαίνουν καλώς σε επίπεδο εύρυθμης λειτουργίας των ειδικών σχολείων του ιδρύματος κατόπιν των πρωτοβουλιών που είχαν αναληφθεί από μέρους του Δήμου όταν η συγκεκριμένη δομή ειδικής αγωγής απειλούταν με λουκέτο.

Οι παρόντες εκπρόσωποι του Ιδρύματος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Αργυρόπουλος, διοικητικός διευθυντής Χρήστος Οικονόμου και επιστημονικός διευθυντής Δημήτρης Απατάγγελος, διαβεβαίωσαν για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή για την αποφασιστική παρέμβασή της τότε σε επίπεδο διευθέτησης των προβλημάτων που είχαν θέσει εν αμφιβόλω τη βιωσιμότητά του όσο και για τη διάθεση εκπαιδευτικού προσωπικού για την ενίσχυση της στελέχωσης των ειδικών σχολείων.

Συζητώντας για τη συνεργασία του Δήμου με το Σικιαρίδειο για την αξιοποίηση των αθλητικών χώρων του ιδρύματος, γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, τένις και μπάσκετ, προκειμένου να μπορεί να γίνεται χρήση τόσο από τους μαθητές των σχολείων του ιδρύματος όσο και από τους κατοίκους του Αμαρουσίου, οι εκπρόσωποι του Σικιαριδείου εξέφρασαν τη σύμφωνη γνώμη τους και ενημέρωσαν τον δήμαρχο ότι θα δρομολογήσουν άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μπορέσει να προωθηθεί η συνεργασία.

Παρών στη συνάντηση από μέρους του Δήμου ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet