Συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο η διαδικασία των δωρεάν rapid tests στο Μαρούσι
reader.gr
Κοινωνία

Συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο η διαδικασία των δωρεάν rapid tests στο Μαρούσι

Η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, ανελλιπώς τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο στο Μαρούσι θα συνεχιστεί και για όλον τον μήνα Σεπτέμβριο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, σε δηλώσεις του, για μία ακόμη φορά, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ΕΟΔΥ και προσωπικά στον πρόεδρό του, Παναγιώτη Αρκουμανέα, για την ανταπόκριση και συνεργασία τους στο αίτημα του Δήμου για προάσπιση της δημόσιας τγείας.

Τα ανωτέρω κλιμάκια, εκτός της διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων rapid tests  για Covid-19, καλύπτουν και τις ευρύτερες όμορες περιοχές, προσφέροντας συγχρόνως και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τα self tests.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, επίσης, καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι ουσιαστικό αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας.

Πρόγραμμα rapid tests: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, ώρες 9:00 – 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet