Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: Ο λαός απαιτεί οι φασίστες φυλακή!
Κοινωνία

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: Ο λαός απαιτεί οι φασίστες φυλακή!

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση μπροστά στο Εφετείο.

Ειδικότερα, το Σωματείο αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ανακοινώνεται στο Εφετείο της Αθήνας η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Σωματεία και φορείς του εργατικού-λαϊκού κινήματος έχουν οργανώσει συγκέντρωση, με την απαίτηση να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες.

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημερομηνία έναρξης της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Για την καθυστέρηση της δίκης ευθύνονται οι κυβερνήσεις τόσο της Ν.Δ. όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν είχαν πάρει εξαρχής όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Έξι χρόνια οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, σπέρνοντας τον ναζιστικό ρατσιστικό τους δηλητήριο, παρά τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία που φανερώνουν την εγκληματική τους δράση, η οποία απορρέει από την ίδια τη ναζιστική τους ιδεολογία.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, των αλιεργατών στην ιχθυόσκαλα, αποδεικνύει το ρόλο τους ως μαντρόσκυλα των αφεντικών. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν Έλληνες και μετανάστες εργάτες που παλεύουν, αγωνίζονται, διεκδικούν.

Η αναγκαία καταδίκη τους δεν αρκεί για την αντιμετώπισή τους. Την τελειωτική απάντηση θα την δώσει το οργανωμένο κίνημα, απομονώνοντας τους κάθε λογής φασίστες, από κάθε χώρο δουλειάς, από κάθε γειτονιά και πετώντας τους μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet