Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων: Όλοι στην απεργία στις 9/11
Κοινωνία

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων: Όλοι στην απεργία στις 9/11

Αντιπροσωπεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της πανεργατικής απεργίας στις 9 Νοεμβρίου, επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου το αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το πράσινο και τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι. Ακόμη τους κάλεσε να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια, στις 10:30, της επόμενης Τετάρτης.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Σωματείου παραβρέθηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων στον Δήμο Κηφισιάς, όπου και μετέφερε «την αγωνιστική διάθεση και αποφασιστικότητα των συνταξιούχων να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης» και τόνισε την «ανάγκη της καλής προετοιμασίας και της καθολικής συμμετοχής όλων».

«Κανένας για δουλειά. Να “βουλιάξουν” οι δρόμοι στις 9 Νοέμβρη Όλοι στην απεργία. Όλοι στις συγκεντρώσεις. Στις 9 Νοέμβρη να “βουλιάξουν” οι δρόμοι σε κάθε πόλη. Όλοι μαζί για να διεκδικήσουμε αξιοπρεπή εργασία και αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα, καλύτερους μισθούς και συντάξεις, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Τέρμα στους πλειστηριασμούς, στο κόψιμο του ρεύματος σε λαϊκές κατοικίες, άμεση απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους» αναφέρει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet