Σύλλογος Γονέων 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου: Με «μπαλώματα» δεν φτιάχνονται σχολεία
imerodromos.gr
Κοινωνία

Σύλλογος Γονέων 10ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου: Με «μπαλώματα» δεν φτιάχνονται σχολεία

Κριτική στη διοίκηση του δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ασκεί ο Σύλλογος Γονέων του 10ου Νηπιαγωγείου, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί με «μπαλώματα» να διορθώσει τα προβλήματα του σχολείου.

«Αρχικά ας συντονίσουμε όλοι τα ημερολόγιά μας στην ίδια ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου 2020. Μαρούσι του 2020, όχι του 1950. Μαρούσι του σήμερα: ένας Δήμος που φιλοξένησε Ολυμπιακούς Αγώνες, ένας Δήμος που διαθέτει τα πάντα, από τεράστια εμπορικά κέντρα και αθλητικές εγκαταστάσεις, δομές πρόνοιας και πολιτισμού μέχρι μελλοντικό καζίνο. Ένα Μαρούσι που δηλώνει ότι ενδιαφέρεται για τους πολίτες του. Ένα Μαρούσι ανθρώπινο και αξιοπρεπές για κάθε δημότη» τονίζουν οι γονείς, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους, για να προσθέσουν: 

«Σε αυτό το Μαρούσι, λοιπόν, του 2020 ολοκληρώνονται κι ετοιμάζονται να παραδοθούν “νέες” αίθουσες, νέα σύγχρονα σχολεία, χωρίς καν τουαλέτα εντός του κτηρίου. Χωρίς κεντρική θέρμανση, χωρίς σχεδιασμό και μελέτη, με μόνο κριτήριο την πίεση του χρόνου ώστε να παραδοθούν, όπως λέτε. Ποιος λοιπόν ευθύνεται γι’ αυτό κύριοι;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet