Σύλλογος «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αμαρουσίου στις 16/11
Κοινωνία

Σύλλογος «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Αμαρουσίου στις 16/11

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Αμαρουσίου καλεί τους δημότες και τα μέλη του ο Σύλλογος «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα», που εκπροσωπεί κατοίκους της περιοχής του κάτω Σωρού, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στις 18:00, οπότε συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Σύλλογος διαμαρτύρεται για τον τρόπο χειρισμού από πλευράς διοίκησης του Δήμου της ένταξης στο σχέδιο 650 στρεμμάτων στην περιοχή Κάτω Σωρός – Μαρμαράδικα.

Όπως τονίζει, ότι η διοίκηση του Θ. Αμπατζόγλου «δείχνει για άλλη μία φορά το πρόσωπό της προς τους πολίτες», ενώ διαμαρτύρεται εκ νέου για τη στάση της δημοτικής αρχής.

Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Μπορεί η διοίκηση Αμπατζόγλου να απέφυγε να κάνει Συμβούλιο στις 9 Νοεμβρίου, δείχνοντας άλλη μία φορά το πρόσωπό της προς τους πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου, γιατί θα ήταν μία ευκαιρία να δοθεί χρόνος στον Σύλλογό μας να εξηγήσει, άσχετα αν θα ήταν “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”, τα δύο μεγάλα και βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή την στιγμή.

»Την Τρίτη, λοιπόν, 16 Νοεμβρίου θα κάνει (σ.σ. Συμβούλιο), αλλά αν αποφασίσουν την τελευταία στιγμή να μην το πραγματοποιήσουν εμείς θα είμαστε απ’ έξω.

»Σας καλούμε όλους, όπως και όλους τους Αμαρουσιώτες, να είσαστε εκεί, στις 18:00, έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, για να διαμαρτυρηθούμε για την αναλγησία που δείχνει η διοίκηση Αμπατζόγλου προς τους Αμαρουσιώτες πολίτες και στα μέλη του Συλλόγου μας. Η παρουσία σας, όπως και η γνωστοποίηση σε όλους τους Αμαρουσιώτες, είναι απαραίτητη.

»Επίσης, σας γνωρίζουμε, ότι η πρόεδρος, Λίζα Τρύφωνος, δέχθηκε φραστική επίθεση από “βαστάζο” της διοίκησης στο facebook, ο οποίος, μάλιστα, ήξερε τι πληρώνει η πρόεδρος, αποκαλώντας το ποσό “λίγα φραγκοδίφραγκα”.

»Ό,τι και αν κάνουν, εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, γιατί έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε, και όταν έρθει η ώρα να αποδίδουμε “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet