Τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση του παραρτήματος Αμαρουσίου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» με την ευκαιρία της «Γιορτής της Μητέρας» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη συμμετοχή πλήθους φίλων της Οργάνωσης, δημοτικών συμβούλων και υποψήφιων στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων του Αμαρουσίου και ευρύτερα των Βορείων Προαστίων, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχόμενος «Χρόνια Πολλά» στις εορτάζουσες υπογράμμισε ότι η σημερινή μέρα αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση της σημαντικής και αδιάλειπτης προσφοράς της κάθε μητέρας ανεξαρτήτου ηλικίας τόσο στην οικογένειά της, όσο και στη διαμόρφωση των αρχών και των αξιών της κοινωνίας μας. Στον Δήμο Αμαρουσίου – πρόσθεσε υποστηρίζουμε και τιμούμε την εργαζόμενη, την πολύτεκνη, τη μητέρα που μας μεγάλωσε, παρέχοντας την κοινωνική προστασία, τη φροντίδα και τη στήριξη που έχει ανάγκη.

Στους 13 πρότυπους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, κάθε εργαζόμενη μητέρα της πόλης μας μπορεί να αφήσει με ασφάλεια τα παιδιά της την ώρα της εργασίας της, ενώ υπάρχει ειδική μέριμνα με απαλλαγή ή μείωση των τροφείων για τις πολύτεκνες και άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων. Επίσης στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας που λειτουργούμε σε κάθε γειτονιά της πόλη μας οι μητέρες που μας μεγάλωσαν μπορούν να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους με τη φροντίδα και την αγάπη των εργαζομένων. Παράλληλα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόληψη της υγείας, υλοποιούμε προγράμματα ενημέρωσης και προληπτικών εξετάσεων για κάθε ηλικία, ενώ ειδική μέριμνα λαμβάνουμε για τις άνεργες και ανασφάλιστες συμπολίτισσές μας.

Παράλληλα, ο κ. Γ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του τόσο προς την πρόεδρο της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» Μαρία Γιαννίρη, όσο και προς την πρόεδρο του παραρτήματος Αμαρουσίου Βάσω Γεωργοπούλου για τη σταθερή υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μέσα από δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Η πρόεδρος του παραρτήματος Αμαρουσίου «Παναθηναϊκή» Μαρία Γεωργοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, εκφράζοντας τις θερμές ευχές της για καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet