«Τα ήπιαν» μαζί με τον δήμαρχο οι Κρήτες και οι φίλοι τους στο Μαρούσι
Κοινωνία

«Τα ήπιαν» μαζί με τον δήμαρχο οι Κρήτες και οι φίλοι τους στο Μαρούσι

Πραγματοποιήθηκε η «Γιορτή Τσικουδιάς», το κρητικό γλέντι με παραδοσιακή μουσική και χορό, της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Στη γιορτή  παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο μήνυμά του ευχήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, να δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες για βραδιές αντάμωσης και διασκέδασης, συνεχάρη την Ένωση Κρητών για την πρωτοβουλία και δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Κρήτες και στην Κρήτη.

Από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, ο πρόεδρός της Κώστας Σηφάκης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία του και τον συνεχάρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο Γρηγόρης Αλυσσανδράκης με τους μουσικούς Νίκο Καραβυράκη, Γιώργο Αλεβίζο, Βαγγέλη Τζαγκαράκη και Γιώργο Λάμπρο διασκέδασαν τους παριστάμενους, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης.

Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Κάββαλος, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Βασίλης Ρώτας, Λευτέρης Μαγιάκης, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και μέλη και φίλοι αυτής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet