Τα Θεοφάνια γιόρτασε στο Μαρούσι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Τα Θεοφάνια γιόρτασε στο Μαρούσι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Στους εορτασμούς των Θεοφανίων στο Μαρούσι συμμετείχε ο δήμαρχος της πόλης κι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

«Από την Παναγίτσα Αμαρουσίου και την πλατεία Αγίας Λαύρας στέλνουμε το μήνυμα αισιοδοξίας για το 2019 και ευχόμαστε Φώτιση, σωφροσύνη και αλλαγές για να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αττική μας! #neaarxiattiki» σημείωσε λίγο αργότερα ο κ. Πατούλης στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Εν συνεχεία, ο δήμαρχος Αμαρουσίου μετέβη στο δημαρχείο, όπου έκοβε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Αθμονέων, σημειώνοντας και πάλι στο ισολόγιό του: «Είναι πολύ τιμητικό, συγκινητικό και ενθαρρυντικό να αναγνωρίζει ο ιστορικότερος και σημαντικότερος σύλλογος στο Μαρούσι, ο Σύλλογος Αθμονέων, την προσπάθειά μας και το έργο μας στην πόλη μας, το Μαρούσι! Τα λόγια των γηγενών Μαρουσιωτών με γεμίζουν δύναμη για να αλλάξουμε την Αττική και να κάνουμε μια Νέα Αρχή! #neaarxiattiki».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet