Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
Κοινωνία

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου τιμώντας τους ήρωες του 1821, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση στο κεντρικό ΚΑΠΗ.

Τους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στα διαχρονικά, ανεξίτηλα μηνύματα και τον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας του ΄21, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Γεώργιος Ρήγας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος του ΚΑΠΗ, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν η Χορωδία του ΚΑΠΗ με επετειακά τραγούδια και τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του ΚΑΠΗ με χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα μέλη του Δ.Σ., κα Σταυρούλα Μπρέγιαννη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, απήγγειλε το ποίημα «Ο Ματρόζος» του Γ. Στρατήγη και κα Έφη Μανιάτη απήγγειλε το ποίημα «Ο Δήμος και το Καριοφίλι του» του Α. Βαλαωρίτη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet