Τα προβλήματα του Ψαλιδίου συζήτησε ο δήμαρχος με τον τοπικό σύλλογο
Κοινωνία

Τα προβλήματα του Ψαλιδίου συζήτησε ο δήμαρχος με τον τοπικό σύλλογο

Τα θέματα που απασχολούν τη γειτονιά του Ψαλιδίου συζήτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Ζωοδόχος Πηγή», κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Καρλαύτη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Γεώργιου Ζήκου και υπηρεσιακών παραγόντων.

“Σε κλίμα αγαστής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης και τα μέλη του Δ.Σ. ζήτησαν να ενημερωθούν για την πορεία επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν στην περιοχή του Ψαλιδίου, μεταξύ των οποίων είναι το θέμα της διάνοιξης της οδού Κυρίλλου, στο σημείο που τέμνεται με το ρέμα, η διάνοιξη της οδού Λακωνίας, η μονοδρόμηση της Βύρωνος, η βελτίωση της μελέτης για το κυκλοφοριακό στην περιοχή.

Όσον αφορά στη διάνοιξη της Κυρίλλου, η δημοτική αρχή ενημέρωσε τον Σύλλογο για τις ενέργειες και τις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στην αρμοδιότητα της οποίας εμπίπτουν τα ρέματα, ώστε να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα.

Διαβεβαίωσε επίσης τους παριστάμενους ότι η μελέτη για το κυκλοφοριακό θα επανασχεδιασθεί και θα συμπληρωθεί από τον κ. Ματσούκη, αφού πρώτα υπάρξει διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής. Για τον σκοπό αυτό, προγραμματίζεται την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τους κατοίκους, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Όσον αφορά στο θέμα της Βύρωνος, πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να συνεχισθεί ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης. Παράλληλα, θα ξεκινήσει η τοπογραφική μελέτη και η μελέτη διάνοιξης της οδού Λακωνίας για να προχωρήσει η τακτοποίηση της εκκρεμότητας αυτής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκ μέρους του Συλλόγου ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Μαρκόπουλος, ο γραμματέας Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης, ο ταμίας Κων/νος Σολδάτος, η αναπληρώτρια γραμματέας Ελευθερία Ανδριοπούλου, και τα μέλη Νικόλαος Πασαδέλλης, Ευάγγελος Λουκίσσας και Βασίλειος Ξανθάκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet