Τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τους Μαρουσιώτες Προσκόπους
Κοινωνία

Τελετή επιμνημόσυνης δέησης για τους Μαρουσιώτες Προσκόπους

Στο πλαίσιο του εορτασμού Ημέρα Σκέψεως η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Αμαρουσίου τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου για τους Μαρουσιώτες Προσκόπους που δεν βρίσκονται πια μαζί μας, παρουσία του δημάρχου της πόλης, Γιώργου Πατούλη.

Στη συνέχεια, στην κατάμεστη αίθουσα Εκθέσεων του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση με προβολή ταινίας με αποσπάσματα προσκοπικών αναμνήσεων του 1969 – 1970 από το προσωπικό αρχείο του κ. Κωνσταντίνου Παπαναστασάτου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο προσκοπισμός στο γενικότερο σύνολο, «αλλά και ειδικότερα στη νεολαία μας, στον πυλώνα που στηρίζεται το μέλλον της πατρίδας μας», όπως χαρακτηριστικά είπε, τονίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου, όπως εμπράκτως έχει αποδείξει, θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες δραστηριότητες που σκοπό έχουν την ανάδειξη του εθελοντισμού και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γιώργος Διδασκάλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ε. Τσίγκας, Γ. Ιατρίδης, Ν. Πέππας, Σ. Τσιπουράκης, Ε. Μαγιάκη και Α. Ψάλτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet