Την ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου παρακολούθησε η υποψ. δημ. σύμβουλος Αμαρουσίου Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Την ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου παρακολούθησε η υποψ. δημ. σύμβουλος Αμαρουσίου Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Την ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου τη Μεγάλη Τετάρτη, χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Θεσπιών και Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κ. Συμεών, στον Ιερό Ναό Αιμιλιανού, παρακολούθησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι μπορείς, το μέλλον στα χέρια σου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Μετά την ακολουθία η κ. Πατούλη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, με τον οποίον και αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα.

Με την ευκαιρία του Αγίου Ευχελαίου της Μεγάλης Τετάρτης και της ακολουθίας του Νιπτήρος, η κ. Πατούλη απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

«Ως Χριστιανοί έχουμε χρέος να κρατάμε στην ψυχή μας το μήνυμα της Μεγάλης Τετάρτης για το μεγαλείο και τη νίκη της αγάπης. Για όλους εμάς τους απανταχού Χριστιανούς η θεραπεία ψυχής και σώματος μέσω του Αγίου μύρου συμβολίζει την προετοιμασία της ψυχής για την κάθαρση και τον εξαγνισμό. Στη σύγχρονη εποχή της κρίσης των αξιών, η αγάπη είναι το “καταφύγιο” που μας γεμίζει με εσωτερική δύναμη και μας θωρακίζει για να ανταπεξερχόμαστε σε κάθε μορφή προδοσίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet