Την αρχή του Τριωδίου γιόρτασε ο Σύλλογος Αθμονέων
Κοινωνία

Την αρχή του Τριωδίου γιόρτασε ο Σύλλογος Αθμονέων

Με προσκεκλημένο τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο Σύλλογος Αθμονέων, ο αρχαιότερος και ιστορικότερος σύλλογος της πόλης, γιόρτασε την αρχή του Τριωδίου, με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων σε κοσμικό ρεστοράν της πόλης.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος επαίνεσε την πρόεδρο, Ρούλα Μπογδάνου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και τη σημαντική συνεισφορά του Συλλόγου στο πολιτιστικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης, ενώ ανταλλάσσοντας ευχές με τους παριστάμενους, συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξε απόψεις σε ζητήματα που αφορούν το Μαρούσι.

Η πρόεδρος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για τη στήριξη που προσφέρει στο Δ.Σ. του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους να περάσουν μια όμορφη βραδιά.

Στην εορταστική εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο συντονιστής του έργου της διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμιος Τσίγκας και Μαίρη Διακολιού, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, Κώστας Τζελέπης, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet