Την πίτα του έκοψε ο Εκδρομικός & Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πίτα του έκοψε ο Εκδρομικός & Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου

Σε φιλική ατμόσφαιρα και παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη έκοψε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα  για το 2015, με την ευλογία του πανοσιολογιότατου αρχιμανδρίτη π. Νικόλαου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Γ. Πατούλης χαιρετίζει τα μέλη του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου ΑμαρουσίουΟ δήμαρχος Αμαρουσίου μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία και Καλή Χρονιά προς τους παριστάμενους συνεχάρη τον πρόεδρο Ιωακείμ Ουΐλς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου για, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τις δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης και την υποστήριξή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου μέσα από το οποίο στηρίζονται ευπαθείς ομάδες της πόλης και τους εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια τους, ευχόμενος καλή επιτυχία στο έργο τους και το 2015».

Ο πρόεδρος Ιωακείμ Ουΐλς έδωσε από την πλευρά του τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους για υγεία και πρόοδο, ευχαριστώντας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «από καρδιάς τον κ. Πατούλη για το σημαντικό και πολυδιάστατο κοινωνικό έργο του και τη στήριξη που προσφέρει στις πρωτοβουλίες του Ομίλου».

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Ρώτας, Μιχαήλ Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σμυρνής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης. Συμμετείχαν επίσης όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου: Νίκη Ζησίμου-Γεωργοπούλου – αντιπρόεδρος, Μαράτα Βλάσση – γραμματέας, Ελένη Μπουτιέρου – ταμίας, Πάνος Στεργίου – έφορος Εκδρομών, Βούλα Κασδαγλή – υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Μαίρη Πάλλη – έφορος Γραφείου, Βασίλης Σκουρλής – υπεύθυνος Εθελοντισμού, Πώλα Τσεβδού – υπεύθυνη Εκδηλώσεων, Κώστας Γαρδέλης – ειδικός γραμματέας, Σοφία Ζέρβα – υπεύθυνη Επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet