Την πίτα του Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» έκοψε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Την πίτα του Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» έκοψε ο Γ. Πατούλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού –Κοινωφελούς & Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος» έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με πολλές ευχές για υγεία και δημιουργικότητα στον καθένα προσωπικά και σε κάθε οικογένεια.

Παρουσία του Ιερού Κλήρου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, του προϊστάμενου του Ναού π. Λάμπρου, των π. Εμμανουήλ και Παναγιώτη, της προέδρου Βίκυς Ξενάκη, των μελών του Δ.Σ. και πολλών φίλων του Συλλόγου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Σύλλογο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, η οποία  προάγει την πολιτιστική αναβάθμιση της γειτονιάς του Πολυδρόσου.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται, «εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της δημοτικής αρχής στο έργο που επιτελείται, με τη διαβεβαίωση ότι κανένας κάτοικος της περιοχής και της πόλης γενικότερα που έχει ανάγκη δεν θα μείνει χωρίς την αγάπη και την βοήθεια της διοίκησης του Δήμου».

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ξενάκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και, όπως αναφέρεται, «για την εποικοδομητική συνεργασία και τη στήριξη που προσφέρει στις προσπάθειες του Συλλόγου».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet