Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΚΕΔΑ έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΚΕΔΑ έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με πλούσιο ρεπερτόριο σε μουσική και τραγούδια από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ όπου ήταν προσκεκλημένος και παρέστη στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Λάμπρος Ανδρεάκης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νικόλαος Πέππας, με το θερμό καλωσόρισμα του προς τα μέλη και τους φίλους που πλημμύρισαν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε μαζί με τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για το σημαντικό, όπως σημείωσε, έργο πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας που παράγεται στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού επί σειρά ετών, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «το έργο αυτό θα συνεχιστεί και θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν ίσες ευκαιρίες ψυχαγωγίας και δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους».

Παράλληλα, αναφερόμενος στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, σημείωσε ότι όπου και να βρεθεί νιώθει ότι η οικογένεια του είναι το Μαρούσι και ευχαρίστησε τόσο τους δασκάλους των τμημάτων του Κέντρου, όσο και τους εκπρόσωπους των συλλόγων και των φορέων της πόλης για τη σημαντική συμβολή τους στην προαγωγή του πολιτισμού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη για τη βοήθεια και την αμέριστη, όπως είπε, στήριξη στην προσπάθεια για τη συνεχή αναβάθμιση του πολιτισμού και του αθλητισμού στο Μαρούσι, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ, τους καθηγητές και τους δασκάλους των τμημάτων πολιτισμού και αθλητισμού, τους σπουδαστές και όλους τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή, την εμπιστοσύνη και αδιάλειπτη προσπάθειά τους.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, η αυλαία άνοιξε με ξένο ρεπερτόριο από την Ντέπη Σακελλαρίου, την οποία συνόδευσαν στο πιάνο ο Φίλιππος Χίου και στο σαξόφωνο ο Μαρίνος Γαλατσινός.

Ακολούθησε το ελληνικό πρόγραμμα με τη Μαρίνα Μπακοπούλου στο τραγούδι, συνοδεία πιάνου με τον Φίλιππο Χίου, ακορντεόν με τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου και μαντολίνου με τον Γιώργο Βόλη. Τέλος, η Παιδική Χορωδία τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα. Τα παιδιά συνόδευσαν ο Ηλίας Γυφτονικολός στο βιολί, ο Γιώργος Βόλης στο μαντολίνο και το λαούτο και η Έλενα Κοσμά στο πιάνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα και Πέτρος Κόνιαρης. Επίσης, πολλοί πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet