Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ανταλλάσσοντας εγκάρδιες ευχές, με τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης, για τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε «στο πρωταρχικής σημασίας για τη δημοτική αρχή, έργο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου».

«Με σύμπνοια και υποστήριξη από το σύνολο των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος μας στοχεύει εμπράκτως και ανελλιπώς στην ανάδειξη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης στην κοινωνία μας, προκειμένου να την μετατρέψουμε σε μια αγκαλιά για όλους τους συμπολίτες μας» σημείωσε ο δήμαρχος. 

Στη συνέχεια ανέφερε ότι με ιδιαίτερη χαρά αντικρίζει τη γεμάτη αίθουσα από τα μέλη των ΚΑΠΗ, τα οποία αποτελούν μια  δυναμική κοινωνική ομάδα, ιδιαίτερα δραστήρια, που συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως χορού, ζωγραφικής, εκμάθησης ξένων γλωσσών και άλλων τμημάτων που παρέχονται από τον φορέα του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.

Τέλος ευχήθηκε σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, με την υπόσχεση ότι οι υπηρεσίες των ΚΑΠΗ συνεχώς θα εμπλουτίζονται και θα αποτελούν πόλο έλξης και για νέα μέλη.

Μέσω τηλεσύνδεσης χαιρετισμό απηύθυνε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, εκφράζοντας τις ευχές του για το νέο έτος προς τη δημοτική αρχή και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και παρουσιάζοντας στη συνέχεια επιγραμματικά, το έργο της Περιφέρειας στον τομέα των κοινωνικών παροχών που συμβάλλουν στην υποστήριξη των υφιστάμενων δομών των Δήμων της Αττικής.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την κοπή της πίτας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet