Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου

Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, παρουσία του πρόεδρου Πέτρου Κόνιαρη, των αντιπροέδρων Αικατερίνης Ιωάννου, Κώστα Αντωνόπουλου, καθώς και υπολοίπων μελών του Δ.Σ. και εργαζόμενων της δομής.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης εκδήλωσης ο δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά», εξήρε το έργο του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ των αντιπροέδρων και των μελών του Δ.Σ. και των στελεχών του, καθώς και των εθελοντών και μεταξύ άλλων σημείωσε: «Στη δομή του ΟΚΟΙΠΑΔΑ εκτελείται σημαντικό κοινωνικό έργο, λειτουργεί ως εμπροσθοφυλακή του Δήμου. Ως δημοτική αρχή είμαστε περήφανοι για την προσφορά αυτής της κοινωνικής υπηρεσίας, γνωρίζοντας τη δουλειά που επιτελεί κάθε ένας ξεχωριστά για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και στήριξη, καθώς και όλα τα μέλη, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της υπηρεσίας και υποσχέθηκε να αντεπεξέλθει με όλες του τις δυνάμεις στις απαιτήσεις του κοινωνικού έργου.

Στην κοπή της πίτας του ΟΚΟΙΠΑΔΑ παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μάντυ Ρώτα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κώστας Ρώτας, ο αντιδήμαρχος & μέλος Δ.Σ. ΟΚΟΙΠΑΔΑ Γιάννης Ιωαννίδης, η εντεταλμένη σύμβουλος Φανή Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη Δ.Σ. ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ηλίας Γιαννακάκος και Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Σπύρος Οικονόμου, Κωνσταντίνα Πράτσα, Ανδρομάχη Τσουκαλά, Κατερίνα Σκιντζού, Βάλια Χριστακοπούλου, Ιωάννης Γιαννέλος, Έφη Μανιάτη, Παναγιώτα Ντάντα, Κλεοπάτρα Καρκάνη, Γρηγόρης Καραδήμας, Μπρούτα Πηνελόπη, Χάγερ Κυριάκος, Γιώργος Κασναφέρης.

Ακόμη παρέστησαν η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Ιωάννα Κομνηνού, η προϊσταμένη Πρόνοιας Ευφροσύνη Γιαννακού και η προϊσταμένη Κοινωνικής Ψυχικής Υγείας Φωτεινή Ιωαννίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet