Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Βασίλειο Δερμεντζίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο κ. Πατούλης, απευθύνοντας χαιρετισμό μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά στους εκατοντάδες κυνηγούς που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένας από τους πολυπληθέστερους συλλόγους της χώρας βρίσκεται στο Μαρούσι. Παράλληλα, επαίνεσε το Δ.Σ. και τα μέλη Συλλόγου για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους με την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση δράσεων και σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλόγου, ανταποδίδοντας την αγάπη και την υποστήριξή του και ενεργώντας από κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος» σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Βασίλειος Δερμεντζίδης έδωσε τις ευχές του στα μέλη του Συλλόγου για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την αρωγή και την εποικοδομητική συνεργασία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Τσιπουράκης, ο δασάρχης Πεντέλης Αθανάσιος Ρέππας και ο εκπρόσωπος της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στ. Ελλάδας, Χρήστος Αραπατζής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet