Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Αναγέννηση»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Αναγέννηση»

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου «Αναγέννηση» πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αντηλλάγησαν ευχές για το νέο έτος.

Τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

«Ο δήμαρχός μας χαιρετίζει την αποψινή εκδήλωση και στέλνει τη συμπαράστασή του στον πρόεδρο κ. Τσιράκη, στους γονείς, στα μέλη και στους ιδρυτές του Συλλόγου.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο κ. Πατούλης στέκονται δίπλα στον Σύλλογο και ήταν οι πρώτοι υποστηρικτές του έργου του. Ας μην ξεχνάμε ότι από το 2007 έως και σήμερα δόθηκε στέγη σε κτήριο ιδιοκτησίας του Δήμου, η οποία φιλοξενεί τα γραφεία του Συλλόγου και άλλες δομές στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Συνεχίζουμε να είμαστε αγωγοί στο έργο σας και θα είμαστε διαχρονικά» υπογράμμισε η κα Χαλιώτη.

Ο  πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσιράκης ευχαρίστησε στο πρόσωπο της κ. Χαλιώτη τον δήμαρχο Αμαρουσίου για το ενδιαφέρον του και την έμπρακτη συμπαράσταση στου έργο του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet