Την τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων, παρουσία πλήθους γονέων και φίλων των παιδιών, χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης για την ευδόκιμη αποφοίτησή τους από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων (Γυμνασίου – Λυκείου), το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018.

Ο κ. Πατούλης, μέσω skype από την Κω όπου βρισκόταν για το συνέδριο με θέμα «Τουρισμός Υγείας και Ανάπτυξη», αναφέρθηκε στο ιστορικό σχολείο υπογραμμίζοντας ότι «είναι μεγάλη τιμή για το Μαρούσι που φιλοξενεί το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων στα διοικητικά όρια του».

Παράλληλα, συνεχάρη τους τελειόφοιτους μαθητές και μαθήτριες για την αποφοίτησή τους, δίνοντας ραντεβού να συναντηθούν και πάλι τον ερχόμενο Νοέμβριο στην τελετή βράβευσης των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εξήρε, επίσης, το σημαντικό έργο των καθηγητών, των γονέων και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και σημείωσε ότι «έμπρακτα έχουμε αποδείξει τη συμπαράσταση και τη φροντίδα μας στο έργο σας, όποτε και όταν μας ζητήθηκε και το ίδιο θα συνεχίσουμε να πράττουμε και στο μέλλον».

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ελένη Σωτηροπούλου, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για τη στήριξη και την προσφορά του στα σχολεία των Αναβρύτων και ιδιαίτερα για τη συνεισφορά του στην έκδοση του βιβλίου «Σχολή Αναβρύτων: Κριτικό Οδοιπορικό στον χώρο και τον χρόνο», του συγγραφέα, καθηγητή Λυκείου, Νικόλαου Α.Ε. Καλοσπύρου. Επίσης, για την πολύχρονη προσφορά της στα σχολεία βραβεύτηκε η δημοτική σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, η οποία παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Η κ. Σωτηροπούλου συνεχάρη, επίσης, τον μαθητή Κυπριανό-Ιάσωνα Προδρομίδη για τη διάκριση και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Διεθνή Μαθητική Ολυμπιάδα, στη Ρουμανία τον επόμενο μήνα.

Η γραμματέας του Συλλόγο, Νατάσα Παπαλοπούλου, αποχαιρέτησε τα παιδιά ευχόμενη, εκ μέρους όλων, να έχουν πολλές επιτυχίες και χαρές στη ζωή τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των ενθυμίων στους μαθητές από τους καθηγητές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet