Την Τροχαία Κηφισιάς επισκέφθηκε ο Γ. Νικολαράκος
Κοινωνία

Την Τροχαία Κηφισιάς επισκέφθηκε ο Γ. Νικολαράκος

Την Τροχαία Κηφισιάς επισκέφτηκε χθες, Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος.

Ο κ. Νικολαράκος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή της Τροχαίας Κηφισιάς, Ιωάννη Δημητρακόπουλο, για τα θέματα που αφορούν στην οδική ασφάλεια και φύλαξη των δρόμων, καθώς και στην εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων γύρω από αυτήν. Ο διοικητής εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς την επομένη των εκλογών.

Αφορμή συζήτησης μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου και του διοικητή της Τροχαίας για την ασφάλεια και την υπευθυνότητα στους δρόμους υπήρξε το πρωτοπόρο πρόγραμμα της Mayo Clinic στη Φλωρεντία, σχετικά με την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών για τα τροχαία ατυχήματα,

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι, ο κ. διοικητής χαιρέτισε με μεγάλο ενθουσιασμό τις προτάσεις του υποψηφίου δημάρχου, για ασφαλείς διαδρομές των μικρών μαθητών από το σπίτι προς το σχολείο και αντίστροφα, καθώς και τις απόψεις του για την εκπαίδευση των γονέων σχετικά με την υποχρεωτική χρήση πιστοποιημένων παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτων.

Επίσης, ο κ. Νικολαράκος αναφέρθηκε στην επαρκή ασφάλεια των κατοίκων με την επανίδρυση και τη συνεργασία της Τροχαίας με τη Δημοτική Αστυνομία στην περιοχή του Αμαρουσίου. Με την πρόταση αυτή συμφώνησε, όπως επισημαίνει η παράταξη ο κ. Δημητρακόπουλος, θεωρώντας ότι είναι η καλύτερη λύση, ειδικότερα σε σημεία με έντονο συγκοινωνιακό πρόβλημα, όπως η περιοχή του Mall.

«Η Τροχαία Κηφισιάς με λιγοστά μέσα και μειωμένο ανθρώπινο δυναμικό σε σχέση με τις ανάγκες της περιοχής -έχει υπό την ευθύνη της το 1/3 της Αττικής- ανταπεξέρχεται με μεγάλη συνέπεια και ευσυνειδησία στα συμβάντα που προκύπτουν καθημερινά» τονίζει η παράταξη.

Η συζήτηση μεταξύ του διοικητή της Τροχαίας Κηφισιάς κ. Δημητρακόπουλου και του υποψηφίου δημάρχου κ. Νικολαράκου έκλεισε με την υπόσχεση ότι και οι δύο πλευρές θα συνδράμουν στην ασφάλεια των κατοίκων, των οδηγών και της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet