Την 1η πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η εθελοντική Ομάδα Πολ. Προστασίας
Κοινωνία

Την 1η πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η εθελοντική Ομάδα Πολ. Προστασίας

Την πρώτη της πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η νεοσύστατη εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου παρουσία του δημάρχου της πόλης, Γιώργου Πατούλη, και με την ευχή η παρέμβασή της να μην χρειαστεί ποτέ.

Ο κ. Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη συνένωση δυνάμεων και τόνισε ότι η συμβολή τους είναι καθοριστική για τον Δήμο, καθώς αποτελεί τη δύναμη απέναντι σε κάθε φυσική απειλή.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε τις προσπάθειες, τις θυσίες και τα κατορθώματα των εθνικών υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας στους τομείς της πρόληψης και της αντιμετώπισης των καταστροφών, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον χορηγό της ομάδας, κ. Χρήστο Γαϊτανάρο, για την προσφορά της πίτας, αλλά και του ρουχισμού της ομάδας, τον κ. Πέτρο Πατέλη για την προσφορά στην εθελοντική ομάδα ενός βενζινοπρίονου, καθώς επίσης και την κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου, υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς για την προσφορά του δώρου που δόθηκε στον τυχερό του φλουριού.

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο αντιδήμαρχος & υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος.

Αμέσως μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου απένειμε τις βεβαιώσεις πρώτων βοηθειών του ΕΚΑΒ, τις οποίες η εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας παρακολούθησε κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet