Τις Απόκριες γιόρτασε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τ. Παπαστεφάνου»
Κοινωνία

Τις Απόκριες γιόρτασε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τ. Παπαστεφάνου»

Μία ευχάριστη βραδιά με χορό και πολύ τραγούδι απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε η Επιτροπή Εκπροσώπων της Χορωδίας.

Την ευχάριστη ατμόσφαιρα μοιράστηκε μαζί με τους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσοντας ευχές για Καλές Αποκριές με υγεία και καλή διάθεση.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος αναφερόμενος στη σημαντική προσφορά της Μικτής Χορωδίας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης με την ανάληψη πρωτοβουλιών και τη διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου, εξέφρασε τη βούληση «η χορωδία με τους επίλεκτους χορωδούς της να ανέβει ακόμη πιο ψηλά, μέσα από την εξωστρέφεια και τη συμμετοχή της σε μουσικές παραστάσεις σε άλλες πόλεις», υποσχόμενος ότι στην προσπάθεια αυτή θα είναι ο ίδιος αρωγός και υποστηρικτής και συγχαίροντας την πρόεδρο Πόπη Κάβουρα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Χορωδίας, καθώς και τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου για το έργο τους. Επίσης, ευχαρίστησε για πολλοστή φορά τη μεγάλη μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου για την ισχυρή παρακαταθήκη που άφησε στη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet