Τις Απόκριες γιόρτασε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τ. Παπαστεφάνου»
Κοινωνία

Τις Απόκριες γιόρτασε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τ. Παπαστεφάνου»

Μία ευχάριστη βραδιά με πολλή μουσική και τραγούδι πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος χαιρετίζοντας τους παριστάμενους εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό μουσικό επίπεδο της Χορωδίας και την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε η Χορωδία να συνεχίσει τη μακρά επιτυχημένη πορεία που την ακολουθεί.

Η νέα πρόεδρος, Πόπη Κάβουρα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου που, όπως ανέφερε, «στέκεται πάντα δίπλα στους χορωδούς και στηρίζει τη Χορωδία» και υπογράμμισε ότι «το τραγούδι και μάλιστα το χορωδιακό δεν ενώνει μόνο φωνητικά τους ανθρώπους για να φέρει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Ενώνει τις ψυχές των ίδιων των ανθρώπων γι΄ αυτό δεν είναι τυχαίο που απόψε κοντά μας είναι άνθρωποι από όλα τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε τον πολιτισμό στον  Δήμο μας ακόμη ψηλότερα».

Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος από το μουσικό σχήμα του κέντρου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, με μπαλάντες, νησιώτικα, παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια, τη σκυτάλη πήρε η Χορωδία που τραγούδησε τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ενώ τη βραδιά έκλεισε η μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου με νανούρισμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet