Τις τελευταίες εργασίες στο υπόγειο πάρκινγκ και την πλ. Ευτέρπης επέβλεψε ο Γ. Πατούλης
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τις τελευταίες εργασίες στο υπόγειο πάρκινγκ και την πλ. Ευτέρπης επέβλεψε ο Γ. Πατούλης

Επίσκεψη στην πλατεία Ευτέρπης πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη των τελευταίων εργασιών στο σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ χωρητικότητας 300 θέσεων και στην «έξυπνη» πλατεία-smart plaza, πριν την τελική παράδοση στους πολίτες.      

Ο κ. Πατούλης συνομίλησε και έδωσε τις τελευταίες κατευθύνσεις στους υπεύθυνους των συνεργείων, διαπιστώνοντας από κοντά, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ότι όλα θα είναι έτοιμα για την ημέρα των εγκαινίων του μεγαλύτερου έργου υποδομής που έχει παραδοθεί στο Μαρούσι τις τελευταίες δεκαετίες.         

Σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε:

«Παρακολουθούμε από κοντά την ολοκλήρωση των τελευταίων λεπτομερειών στο σημαντικό αυτό έργο υποδομής, που θα δώσει άλλο αέρα στην ανάπτυξη της πόλης μας και του Ιστορικού Εμπορικού μας Κέντρου. Χρειάστηκε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια και γραφειοκρατικές δυσκολίες για να φθάσουμε να μας απομένουν λίγες μόνο ώρες από την παράδοσή του στους πολίτες. Το έργο αυτό, ένα έργο πρότυπο και ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών μας για την αναβάθμιση του Κέντρου και τη δημιουργία υπεραξίας στις περιουσίες των συμπολιτών μας.

»Μαζί με τα άλλα έργα υποδομής και αναβάθμισης που υλοποιήσαμε κατά τα 13 χρόνια της δημαρχιακής θητείας μας, δημιουργούμε μια ισχυρή παρακαταθήκη για τους νέους μας και τις επόμενες γενιές. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί το σημαντικό αυτό γεγονός για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet