Τον νέο χώρο του ΚΑΠΗ στο Πολύδροσο παρέδωσε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Τον νέο χώρο του ΚΑΠΗ στο Πολύδροσο παρέδωσε ο δήμαρχος

Έναν χώρο πολλαπλών δυνατοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των μελών του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στη γειτονιά του Πολυδρόσου παρέδωσε στους κατοίκους ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Ο νέος μεγαλύτερος χώρος όπου μεταφέρθηκαν οι εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ έχει τη δυναμική, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, να φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες εκγύμνασης, δημιουργικής απασχόλησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και υπηρεσίες Υγείας για την καλύτερη φροντίδα και ψυχαγωγία των μελών του κέντρου.

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα και πρόσφορο μέσο ώστε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας της Τρίτης ηλικίας την άνεση, την αγάπη και την υποστήριξη που αξίζουν και χρειάζονται» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη διάρκεια συζήτησης με τα μέλη του ΚΑΠΗ στην εκδήλωση των εγκαινίων.

Με την ευκαιρία, ο κ. Πατούλης, έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ και αντάλλαξε ευχές με τους παρισταμένους.

Παρόντες ήταν, επίσης, η νέα πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Καλατζάκη-Λέκκα, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Κάββαλος και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet