Τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγχαίρει ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις συγχαίρει ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δήμου Αμαρουσίου που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας εκφράζει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε σχετικό μήνυμά του.

Συγκεκριμένα, τονίζει:

«Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και εμού προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή της πόλης μας που με την επιτυχία του σε κάποιο από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σήμερα μας κάνει υπερήφανους.

»Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι τους και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και στη σταδιοδρομία τους ανοίγει.

»Μαζί με τις νέες και τους νέους μας συγχαίρουμε τους γονείς, τους οικείους, τους παιδαγωγούς τους, που μαζί τους, με υπομονή και επιμονή, διάβηκαν τον δρόμο μέχρι την επιτυχία στηρίζοντας τις προσπάθειές τους.

»Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους βρέθηκαν ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

»Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, οι ευκαιρίες και οι μάχες πολλές, όπου ο καθένας μπορεί να βρει τον δρόμο του και να βγει νικητής αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

»Κλείνοντας, κάθε μαθητής και κάθε μαθήτρια της πόλης μας θα ήθελα να γνωρίζει ότι ο Δήμος όπως και κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους σε κάθε τους βήμα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet