Το Μαρούσι έτρεξε για τα… καλά
Κοινωνία

Το Μαρούσι έτρεξε για τα… καλά

Με περισσότερες από 1.400 συμμετοχές όλων των ηλικιών και παρουσία πολλών εκατοντάδων Μαρουσιωτών να στηρίζουν των προσπάθεια των αθλητών ολοκληρώθηκε ο μεγάλος αγώνας δρόμου «Run Maroussi 2024 – Σπύρος Λούης» την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024. Τον αγώνα, που ήταν αφιερωμένος στον πρώτο Έλληνα Ολυμπιονίκη, τον Μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη, διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ. με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το άγαλμα του Σπύρου Λούη στην είσοδο της πόλης (Βασ. Σοφίας & Κηφισίας) και παιδικό αγώνα 650 μέτρων με σημείο εκκίνησης από την οδό Γούναρη και Ήβης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής, κήρυξε την έναρξη στους αγώνες όλων των κατηγοριών και βράβευσε τους νικητές.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση του “Run Maroussi 2024 – Σπύρος Λούης”. Ο Δήμος μας απέδειξε για ακόμη μία φορά πως μπορεί να διοργανώνει μεγάλα εξωστρεφή αθλητικά γεγονότα που φέρνουν πλούτο στην πόλη. Επιπλέον η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες έχει θετικό αντίκτυπο για την τοπική κοινωνία, στην ψυχική και σωματική υγεία. Αυτός ο αγώνας δρόμου θα επαναλαμβάνεται πλέον κάθε χρόνο και σηματοδοτεί τη βούλησή μας για τη δημιουργία περισσότερων και αντίστοιχων διοργανώσεων σε περισσότερα αθλήματα».

Η αναλυτική ανακοίνωση για τον αγώνα «Run Maroussi 2024 – Σπύρος Λούης»:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet