Το Μαρούσι υποδέχε​ται τη Φλόγα της Αγάπης στην 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Κοινωνία

Το Μαρούσι υποδέχε​ται τη Φλόγα της Αγάπης στην 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Τη Φλόγα της Αγάπης στην 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών υποδέχεται ο Δήμος Αμαρουσίου, προωθώντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, με κεντρικό σύνθημα «Ακολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου».

Τη Φλόγα της Αγάπης παραλαμβάνει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 18:00.

Ακολούθως οι λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Δημαρχείο Αμαρουσίου-Βασ.Σοφίας-Παλαιολόγου- Χατζηαντωνίου-25η Μαρτίου- Δ. Μόσχα-Βασ. Σοφίας, με τερματισμό στο δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου θα ανάψει ο βωμός με τη Φλόγα της Αγάπης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του σημειώνει:

«Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 20ή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αγάπης στο Μαρούσι και όλοι μαζί, ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τους εθελοντές αιμοδότες Ελλάδας, να ενισχύσουμε τις πανανθρώπινες αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας προς τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται. Στο Μαρούσι η κοινωνική αλληλεγγύη και η εθελοντική προσφορά των ευαισθητοποιημένων πολιτών αποτελούν ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας. Συμμετέχουμε στην 20ή Λαμπαδηδρομία Αγάπης, εντείνουμε την προσπάθειά μας, γιατί στην προσπάθεια να σωθεί μια ζωή δεν περισσεύει κανείς».

Οι δρόμοι που θα χρειαστεί να κλείσουν είναι: Η Βασ. Σοφίας από Σαλαμίνος μέχρι την Παλαιολόγου, η Παλαιολόγου, η Δημητρίου Ράλλη μέχρι τη Χατζηαντωνίου, η Χατζηαντωνίου μέχρι τη Βασ. Σοφίας, η 25η Μαρτίου μέχρι τη Μόσχα και η Μόσχα μέχρι τη Βασ. Σοφίας.

Οι λαμπαδηδρόμοι θα φέρουν μπλουζάκια που θα παραλάβουν από τη γραμματεία που θα βρίσκεται μπροστά από το άγαλμα της Αρτέμιδος στο δημαρχείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet