Το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία» ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Το Σωματείο «Αμαρυσία Εστία» ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου

Εκ μέρους των γονέων και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία», η πρόεδρος Σοφία Κοντοπούλου, ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την παραχώρηση χρήσης αίθουσας για τη λειτουργία της Μικρής Λέσχης της «Αμαρυσίας Εστίας».

Η εξασφάλιση του χώρου δίνει τη δυνατότητα στον Σύλλογο να λειτουργήσει την παραπάνω λέσχη προσφέροντας στα μικρότερα παιδιά – μέλη της Εστίας την ευκαιρία να βγαίνουν από το σπίτι τους και, δύο φορές εβδομαδιαίως, υπό την καθοδήγηση ειδικού προσωπικού, να απασχολούνται δημιουργικά, γεγονός ωφέλιμο τόσο για τα ίδια τα παιδιά όσο και για τις οικογένειές τους.

Κλείνοντας το ευχαριστήριο μήνυμά της, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Αμαρυσία Εστία» Σ. Κοντοπούλου, σημειώνει: «Για μια ακόμη φορά αποδείξατε την ευαισθησία και το ενδιαφέρον σας και για αυτή την ευπαθή ομάδα των συνδημοτών μας και είστε δίπλα μας, όπως το κάνετε εδώ και δέκα χρόνια. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και στο μεγάλο ενδιαφέρον και στις προσπάθειες της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένης Λέκκα, την οποία και ευχαριστούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet