Τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για τους ευπαθείς πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τρόφιμα συγκεντρώθηκαν για τους ευπαθείς πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου

Η ομάδας Αγάπης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αναβρύτων και Στουντίου συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθεια μας ιδιαίτερα τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

«Δύο γενιές συναντήθηκαν και με όχημα την αγάπη και τη διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο έκαναν την Αγάπη Πράξη, στέλνοντας χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε όσους έχουν ανάγκη, ότι κανείς στο Μαρούσι δεν είναι μόνος και αβοήθητος» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου.

Στην εορταστική εκδήλωση που ετοιμάστηκε με την ευκαιρία της παράδοσης των ειδών, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ, τα μέλη του ΚΑΠΗ και τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών υποδέχτηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες στη δράση «Κάνουμε την Αγάπη Πράξη», συνομίλησε μαζί τους και αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος.

«Εμείς εδώ είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά για όποιον έχει ανάγκη» σημείωσε ο κ. Πατούλης, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικό είναι να ευαισθητοποιούμε τα παιδιά μας από τη μικρή ηλικία στις αξίες της αλληλεγγύης και της εθελοντικής προσφοράς.

Τις ευχές του απηύθυνε, επίσης, στους παριστάμενους ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, η δημοτική σύμβουλος, αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κατερίνα Ιωάννου.

Την εκδήλωση διάνθισαν με επίκαιρα τραγούδια τα παιδιά των Σταθμών και το Τμήμα Αγγλικών του ΚΑΠΗ. Ο κλόουν ΚΙΚΟ διασκέδασε τα παιδιά, ενώ τα μέλη του ΚΑΠΗ χάρισαν δώρα στα παιδιά.

Στην εκδήλωση το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ Αμαρουσίου προσέφερε γλυκίσματα εποχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet