Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Αττικής η πράξη εφαρμογής της περιοχής «Κ. Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα»
Κοινωνία

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Αττικής η πράξη εφαρμογής της περιοχής «Κ. Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα»

Λύση σε μία εκκρεμότητα χρόνων που κρατούσε «εγκλωβισμένους» χιλιάδες ιδιοκτήτες σε περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου, έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, καθώς υπεγράφη η πράξη εφαρμογής του σχεδίου πόλης στην περιοχή «Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα» του Δήμου Αμαρουσίου από τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο χωρικού σχεδιασμού, πολιτικής γης και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, Θ. Κατσιγιάννη, κατ’ εντολή του περιφερειάρχη Αττικής.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει, όπως τονίζει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, πλέον ο δρόμος για την αξιοποίηση των περιουσιών των ιδιοκτητών, αλλά και για τη δρομολόγηση έργων υποδομής που απαιτούνται για την ανάπτυξη της περιοχής.

Με αφορμή την υπογραφή κύρωσης της πράξης εφαρμογής στην περιοχή ο περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε τα εξής:

«Με την υπογραφή της πράξης εφαρμογής του σχεδίου πόλης στην περιοχή “Κάτω Σωρός – Τύμβος – Μαρμαράδικα” του Δήμου Αμαρουσίου ολοκληρώνεται με επιτυχία η προσπάθεια που είχα ξεκινήσει ως δήμαρχος Αμαρουσίου, με στόχο να δοθεί μία ριζική λύση σε μία πολεοδομική εκκρεμότητα χρόνων, που κρατούσε εγκλωβισμένους πολλούς ιδιοκτήτες και στερούσε την περιοχή από τα απαραίτητα αναπτυξιακά έργα που θα αναβάθμιζαν τη ζωή των κατοίκων.

»Πλέον ανοίγει ο δρόμος για έργα υποδομής και δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους. Προτεραιότητά μας είναι και θα είναι η αναβάθμιση της ζωής των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet