Υπερψηφίστηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου το Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος 2024
Κοινωνία

Υπερψηφίστηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου το Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος 2024

Τη θετική γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου έλαβε το Σχέδιο του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2024, η οποία συνεδρίασε με τη συμμετοχή του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής, υπό την προεδρία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, «διεξήχθη με απόλυτη δημοκρατική διαδικασία», αναφέρει η δημοτική αρχή και όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Σμυρνής «η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης στο Μαρούσι αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, που μέσω της συμμετοχής και της έκφρασης απόψεων διαμορφώνονται οι αποφάσεις επ’ ωφελεία των πολιτών».

Επί των παρατηρήσεων και των επισημάνσεων που υπέβαλαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων κάθε πολεοδομικής ενότητας απάντησε προσωπικά ο δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι οι προτάσεις τους θα εξετασθούν και όπου είναι εφικτό θα ληφθούν υπόψη στο Τεχνικό Πρόγραμμα που θα υποβληθεί ακολούθως προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.          

Στην εισήγησή του ο δήμαρχος επισήμανε: «Το Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2024 έχει καταρτιστεί με γνώμονα τις ανάγκες των δημοτών και τις προτεραιότητες της διοίκησης για υλοποίηση έργων υποδομών και αναβάθμισης του Δήμου μας, με ουσιαστικό αντίχτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται πρωτίστως έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου, καθώς και διανοίξεων οδών. Λαμβάνοντας υπόψη το δυσχερές δημοσιοοικονομικό περιβάλλον και τους περιορισμένους διαθέσιμους πόρους, σημαντική μέριμνα αποτελεί η εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet