Υποτροφίες σε τέσσερις Μαρουσιώτες πρωτοετείς φοιτητές
Κοινωνία

Υποτροφίες σε τέσσερις Μαρουσιώτες πρωτοετείς φοιτητές

Σε τέσσερις πρωτοετείς φοιτητές παρέδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τα πιστοποιητικά επιλογής στο πρόγραμμα υποτροφιών για την κάλυψη εξόδων πρώτης εγκατάστασης στον τόπο σπουδών τους εκτός Αττικής, με χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Ύστερα από αξιολόγηση, οι τέσσερις πρωτοετείς φοιτητές κρίθηκαν ότι είναι οι δικαιούχοι των υποτροφιών, καθώς πληρούσαν όλα τα κοινωνικά κριτήρια που είχαν τεθεί.

Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Λάτση, το ύψος έκαστης εκ των υποτροφιών ανέρχεται στα 2.000 ευρώ και χορηγείται μόνο για το πρώτο έτος σπουδών, ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, τις επόμενες ημέρες το ποσόν θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό των φοιτητών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρέδωσε τα πιστοποιητικά επιλογής παρέδωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης», ευχόμενος «Καλές Σπουδές» και «Χρόνια Πολλά» στους παριστάμενους γονείς και φοιτητές. Παράλληλα, ευχαρίστησε το Ίδρυμα Λάτση για την κοινωνική ευαισθησία του, μέσα από την οποία, όπως υπογράμμισε, «στηρίζουμε έμπρακτα για δεύτερη χρονιά τους νέους της πόλης μας στα πρώτα βήματα της ακαδημαϊκής τους πορείας και τις  οικογένειες τους, γεγονός που θα συνεχίσουμε να πράττουμε και τα επόμενα χρόνια με την αρωγή και την κοινωνική  αλληλεγγύη των συμπολιτών μας».

«Θα συνεχίσουμε επίσης να προωθούμε και να επιβραβεύουμε κάθε χρόνο την αριστεία στους νέους μας, εξασφαλίζοντας σημαντικές χορηγίες» κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. γεωργιοσ Κουτλακησ

    Συγχαρητήρια
    Στον όμιλο Λάτση και στον δήμαρχο Πατούλη
    Και στους βραβευμένους καλή αρχή και καλές σπουδές

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet