«Φραστική επίθεση από γονέα δέχθηκε η υποδιευθύντρια του 11ου Δημ. Σχολείου Αμαρουσίου»
Κοινωνία

«Φραστική επίθεση από γονέα δέχθηκε η υποδιευθύντρια του 11ου Δημ. Σχολείου Αμαρουσίου»

Tην «αήθη και ανάρμοστη φραστική επίθεση σε βάρος της υποδιευθύντριας του 11ου Δημοτικού Σχολείου από γονέα, παρουσία των παιδιών και των γονέων του σχολείου», καταδικάζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου, ο οποίος τονίζει ότι «οι εκπαιδευτικοί δεν είναι απροστάτευτοι και όσοι άδικα τους επιτίθενται θα λογοδοτούν στη δικαιοσύνη».

Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών αναφέρει: «Το μεσημέρι της Πέμπτης 17 Μαρτίου και ενώ οι μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου αποχωρούσαν από το σχολείο τους, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών και της υποδιευθύντριας του σχολείου, ένας γονέας του ομώνυμου σχολείου επιτέθηκε φραστικά με αήθη και ανάρμοστο τρόπο και με αχαρακτήριστες εκφράσεις σε βάρος της συναδέλφου μας υποδιευθύντριας του 11ου Δημ. Σχολείου Αμαρουσίου Αικατερίνης Πλέσσα, διότι όπως ισχυριζόταν, εντελώς άδικα και ψευδώς, επιτίμησε το παιδί του αποτρέποντας συμμαθητή του να του προσφέρει τη βοήθειά του στα μαθήματά του».

Μάλιστα, ο Σύλλογος σημειώνει ότι «παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της συναδέλφου μας υποδιευθύντριας του 11ου Δημ. Σχολείου Αμαρουσίου να ηρεμήσει τον γονέα, που ωρυόταν σε βάρος της συναδέλφου, καλώντας τον να περάσει στο γραφείο του διευθυντή του σχολείου και να καταθέσει σε ήρεμο τόνο τα παράπονά του, εκείνος συνέχισε να καθυβρίζει και να απειλεί την συνάδελφο με αχαρακτήριστες εκφράσεις ενώπιον των μαθητών του σχολείου και των γονέων που εκείνη την ώρα παραλάμβαναν τα παιδιά τους. Η συνάδελφός μας, παρά την έντονη ψυχική και συναισθηματική της φόρτιση, κρατώντας την ψυχραιμία της και μη θέλοντας να αναστατώσει τους μαθητές του σχολείου δεν κάλεσε την αστυνομία, όπως όφειλε να κάνει για να προστατευθεί από τον γονέα που απειλούσε τη σωματική της ακεραιότητα εκτός από τις ύβρεις που εκστόμισε σε βάρος της και τις απειλές για αναφορές και μηνύσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet