Φωτιά στον Real FM – Βρέθηκαν γκαζάκια στο κτήριο της εφημερίδας και του σταθμού στο Μαρούσι
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Κοινωνία

Φωτιά στον Real FM – Βρέθηκαν γκαζάκια στο κτήριο της εφημερίδας και του σταθμού στο Μαρούσι

Φωτιά στο κτήριο που στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας Realnews και του Real fm, στην συμβολή της Κηφισιάς με την Παρνασσού στο Μαρούσι, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Ιουλίου.

Χατζηνικολάου: Μας καίνε

Ο εκδότης της εφημερίδας Νίκος Χατζηνικολάου, με ανάρτηση του στο twitter, καταγγέλλει εγκληματική ενέργεια για τη φωτιά στον Real FM.

Συγκεκριμένα έγραψε στο twitter «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…».

Εκρήξεις και φωτιά στον Real FM – Μεγάλες ζημιές

Υπολείμματα αυτοσχέδιου μηχανισμού και συγκεκριμένα τρία γκαζάκια με ταινία έχουν βρεθεί έως τώρα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κτήριο του Real FM στο Μαρούσι όπου εκδηλώθηκε τα ξημερώματα πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε σημαντικές ζημιές.

Ο μηχανισμός βρέθηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτηρίου μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Σημειώνεται ότι το ισόγειο του κτηρίου είναι κενό, στον πρώτο και δεύτερο όροφο στεγάζονται τα γραφεία Real FM & Real News, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Απεγκλώβισαν εργαζόμενη από τον 1ο όροφο

Οι μεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί στον τρίτο όροφο, αλλά υπάρχουν αρκετές και στους άλλους δύο. Η εργαζόμενη που απεγκλωβίστηκε από το κτήριο ήταν στον πρώτο όροφο όπου είναι τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτή την ώρα αναμένεται κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο θα ερευνήσει τον χώρο για να διαπιστώσει αν υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί, εκτός από αυτόν που ήδη έχει εντοπιστεί. Την προανάκριση για την υπόθεση θα αναλάβει πιθανότητα η Κρατική Ασφάλεια.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet