Φύλαξη του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αμαρουσίου με εξειδικευμένο προσωπικό επτά ημέρες την εβδομάδα
Κοινωνία

Φύλαξη του Δημοτικού Κοιμητηρίου Αμαρουσίου με εξειδικευμένο προσωπικό επτά ημέρες την εβδομάδα

Στη φύλαξη του Δημοτικού Κοιμητηρίου με εξειδικευμένο ένστολο προσωπικό προχωρεί από σήμερα, Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018, ο Δήμος Αμαρουσίου, για την ασφάλεια, επιτήρηση και εύρυθμη λειτουργία του χώρου, μετά την καταγραφή κρουσμάτων παραβατικής συμπεριφοράς και μικροκλοπών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, υποδέχθηκε το προσωπικό ασφαλείας στο δημαρχείο Αμαρουσίου, επισημαίνοντας:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες μας, διασφαλίζουμε, με τη συνδρομή σας, την προστασία και την ασφάλεια ενός ακόμη χώρου υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και παραβατικότητας.
Ζητούμε από εσάς, με τη διακριτική παρουσία σας, τη φύλαξη και επιτήρηση του χώρου, ώστε οι συγγενείς των θανόντων συμπολιτών μας να μπορούν να επισκέπτονται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αίσθημα ασφάλειας και προστασίας».

Η φύλαξη θα γίνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, επτά ημέρες την εβδομάδα με υπηρεσίες περιπολίας πεζή, ασφάλειας και φύλαξης των εγκαταστάσεων και των χώρων του Κοιμητηρίου, με σκοπό την παρεμπόδιση και αποτροπή ζημιών, βανδαλισμών και καταστροφικών επεμβάσεων τρίτων.

Επίσης, στις παρεχόμενες υπηρεσίες εντάσσεται και η παροχή πληροφοριών στους δημότες και επισκέπτες του Κοιμητηρίου σε σχέση με το Κοιμητήριο και τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Επίσης, ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του έχει προβεί στην ενίσχυση της ασφάλειας στο δίκτυο των πεζοδρόμων και των δρόμων του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης με 18 φύλακες σε 24ωρες περιπολίες, καθώς με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας δεν υπήρχε, όπως επισημαίνει ο Δήμος, πλέον άλλος αποτελεσματικός τρόπος φύλαξης της πόλης και της εν γένει περιουσίας των κατοίκων.

Παράλληλα, έχει προχωρήσει και στη φύλαξη των σχολικών συγκροτημάτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τη χρήση οχήματος σε περιπολίες κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες για την ασφάλεια των νέων που συναθροίζονται στους συγκεκριμένους χώρους ή τους χρησιμοποιούν για τις αθλοπαιδιές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet