Χειροπέδες σε 24χρονο αλλοδαπό που… άνοιγε αυτοκίνητα στο Μαρούσι
Κοινωνία

Χειροπέδες σε 24χρονο αλλοδαπό που… άνοιγε αυτοκίνητα στο Μαρούσι

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτόφωρου, το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 24χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή από αυτοκίνητα, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, ο 24χρονος κινούταν στην περιοχή του Αμαρουσίου, κοντά στο εμπορικό κέντρο και στη θέα των αστυνομικών απέρριψε ένα εκ των δύο σακιδίων πλάτης που κρατούσε, το οποίο περιείχε πλήθος αντικειμένων αξίας και εγγράφων.

Άμεσα οι αστυνομικοί προέβησαν σε έλεγχο και στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), κατόπιν αναζητήσεων στο σημείο που κινούταν ο 24χρονος, εντόπισαν ημεδαπό, του οποίου είχαν διαρρήξει το σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει αντικείμενα και έγγραφα από το εσωτερικό του και όπως αποδείχτηκε ήταν αυτά που απέρριψε ο 24χρονος κατηγορούμενος.

Κατόπιν έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, στο πλαίσιο διερεύνησης αντίστοιχων περιστατικών κλοπών από αυτοκίνητα και κατόπιν αξιοποίησης αποδεικτικών μέσων, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε διαπράξει ακόμα τέσσερις κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές πλησίον εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 22 Νοεμβρίου 2022, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet