Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα ΚΑΠΗ και συλλόγους στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα ΚΑΠΗ και συλλόγους στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, επισκέφθηκαν παραμονή των Χριστουγέννων, τα ΚΑΠΗ και Σύλλογοι της πόλης, αντάλλαξαν ευχές και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Πρώτοι τραγούδησαν στον δήμαρχο τα κάλαντα και επίκαιρα τραγούδια, οι χορωδοί των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με τη συνοδεία αρμονίου.

Ακολούθησε ο Σύλλογος Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» που έψαλλε τα κάλαντα στον δήμαρχο συνοδεία της ποντιακής λίρας και κατόπιν η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» συνοδεία της κρητικής λίρας.

Τέλος ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δέχθηκε και τις ευχές του ιστορικού Συλλόγου Αθμονέων.

Μία έκπληξη επιφύλασαν τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου που με τα παραδοσιακά τρίγωνά τους τραγούδησαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν στον δήμαρχο Καλά Χριστούγεννα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, αφού αντάλλαξε ευχές και δώρα με όλους όσοι των επισκέφτηκαν, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους Συλλόγους για τη σημαντική προσφορά τους στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης και τόνισε ότι ο δημιουργικός διάλογος που ξεκίνησε δυναμικά με όλους τους φορείς του Αμαρουσίου, θα συνεχιστεί και με το νέο έτος για την επίλυση όλων των θεμάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet