Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα ερμήνευσε η μεικτή χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα ερμήνευσε η μεικτή χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου»

Υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα, αλλά και από σχεδόν όλο τον κόσμο ερμήνευσε η μεικτή χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο αμφιθέατρο του ΟΤΕ Academy τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, ενώ η εορταστική συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι χορωδοί της μεικτής χορωδίας με τη μελωδικότητα στην ερμηνεία τους και την εξαιρετική σκηνική τους παρουσία, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα κατανυκτική και ευχάριστη, ταξιδεύοντας στο πνεύμα και στη μαγεία των Χριστουγέννων τους παριστάμενους, αλλά και όσους παρακολούθησαν τη συναυλία μέσω διαδικτύου, καθώς λόγω των υγειονομικών μέτρων ο αριθμός των παρευρισκόμενων ήταν περιορισμένος.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου στον χαιρετισμό του σημείωσε:

«Το Μαρούσι πιο λαμπερό από ποτέ, με ένα πλήθος εορταστικών εκδηλώσεων μέσα στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες περιμένει μικρούς και μεγάλους να περάσουν όμορφα και δημιουργικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η μεικτή χορωδία του Δήμου μας πάντα παρούσα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, μας χαρίζει και φέτος με τη συναυλία της μοναδικές στιγμές.
Θερμά συγχαρητήρια στη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου και τα μέλη της  χορωδίας, καθώς σε όσους εργάζονται, ώστε η μεικτή χορωδία μας να διακρίνεται για το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που παρευρίσκονται στην εκδήλωση και εύχομαι από καρδιάς σε όλους «Καλές γιορτές, χρόνια πολλά».

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της χορωδίας, Πόπη Κάβουρα, δίνοντας τις εορταστικές της ευχές σε όλους και η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνη της χορωδίας, Ρένα Χαλιώτη που ήταν και η σολίστ στη συναυλία, όπως και ο Ραφαήλ Λουλούδης.

Στο ακορντεόν ήταν ο Αχιλλέας Παναγούλης, στο πιάνο συνόδευε ο Μανώλης Παπαγιάννης. Τα κείμενα επιμελήθηκε και παρουσίασε η Εύη Σκιαδά. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης

Δείτε το βίντεο από την εκδήλωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet