Χριστουγεννιάτικη δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων στο Μαρούσι

Την 40ή Εορταστική Δράση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμαρουσίου ενόψει των Χριστουγέννων την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018. Η αγροτική διοργάνωση του Δήμου αποτελεί πλέον, όπως επισημαίνει ο Δήμος Αμαρουσίου, το καθιερωμένο ραντεβού των πολιτών με τις ελληνικές γεύσεις και τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα, όλα αρίστης ποιότητας και σε τιμές προσιτές.

Την επιτυχημένη δράση που καθιέρωσε το 2012 ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με στόχο την οικονομική στήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των ευάλωτων συμπολιτών μας, έχει αγκαλιάσει το καταναλωτικό κοινό, που σε σταθερή βάση επιλέγει τη δράση του Δήμου για τις αγορές του σε εγχώρια προϊόντα.

Η 40ή δράση διάθεσης εγχωρίων αγροτικών προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στο πάρκινγκ πίσω από το ΟΑΚΑ, επί της οδού Πιτταρά στη συμβολή με την οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 50 παραγωγοί περίπου διαθέτοντας περισσότερα από 170 προϊόντα απ΄ όλη την Ελλάδα. Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν, σύμφωνα με τον Δήμο Αμαρουσίου, ελεγχθεί και προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και τις τιμές πώλησης. Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα, φετινής παραγωγής και εσοδείας. Στη συγκεκριμένη δράση την τιμητική τους έχουν τα χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα, τα εορταστικά καλλωπιστικά φυτά, τα φρούτα εποχής κ.α.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στα τηλ. 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η επόμενη τακτική δράση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet