Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με κοινωνικό πρόσημο
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου με κοινωνικό πρόσημο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού ΚΑΠΗ, με στόχο τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Σε μία ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα μέλη της Ομάδας Αγάπης προσέφεραν τσάι και γλυκά εδέσματα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, υπό τους μελωδικούς ήχους του ακορντεόν της κ. Έφης Μανιάτη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της κιθάρας του κ. Αντώνη Μορφονιού.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, προλογίζοντας την εκδήλωση μετέφερε στους παριστάμενους τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και εξήρε το κοινωνικό έργο προσφοράς και αλληλεγγύης της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Την εκδήλωση διάνθισε επίδειξη μόδας από τα μέλη της Ομάδας Ραπτικής που λειτουργεί στο Κεντρικό ΚΑΠΗ, με βραδινές εμφανίσεις και πανωφόρια που κατασκευάστηκαν από τα ίδια τα μέλη της ομάδας, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Στην εθελόντρια δασκάλα της Ομάδας Ραπτικής κ. Αφρούλα Καβουτζίδη προσέφερε ανθοδέσμη ο πρόεδρος Πέτρος Κόνιαρης, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την αξιόλογη προσφορά της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιπρόεδροι Κατερίνα Ιωάννου και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. Σπύρος Οικονόμου, Ανδρομάχη Τσουκαλά, Φανή Λέκκα.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet